Bejelentés


Carhifi-Hungary KFT Minden ami autóhifi,gyári jellegű navigációk-multimédi

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

  Usb-Adapterek bemutatása

USB Mp3 Adapter

Eredeti hangzás, kiváló minőség!

 USB ( SD / SDHC / Aux ) MP3 adapterek híresek a kivételes hangzásról és minőségről. Egyszerű beszerelés, letisztult kinézet, gyors használat, praktikusság, ez mind a  cd társzimulátor-adapter.

Egyszerűen csak csatlakoztatni kell bármely USB flash drive-ot vagy memórikártyát és máris hallgathatja kedvenc zenéit a gépkocsi eredeti rádióján keresztül. Az adapter automatikusan bekapcsol a rádiójával és képes ugyanott folytatni a zenehallgatást ahol éppen abbahagyta.

A kényelem érdekében, amennyiben kormányról vezérelhető rádiója van, úgy lehetőség van ezeket a gombokat felhasználni a zeneszámok léptetésére. Az USB és memóriakártya porton kívül az adapter rendelkezik egy egyéni USB vonali bemenettel, amelyen keresztül csatlakoztathatja a Bluetooth adaptert (telefonos kihangosítás) vagy más külső forrásból származó audió eszközt. (Line-in-es csatlakozás szükséges!)

Beszerelés, előkészítés:


Távolítsuk el a rádiót a középkonzolból, és a rádió CD váltó portjára csatlakoztassuk az  adapter kábelét. Helyezzük el az adapter igényünknek megfelelően, akár a kesztyűtartóba, vagy a kardánboxba az USB hosszabbítóval kivezetve.


Készítsük elő a flash drive-unkat a zenékkel. Másoljuk fel az MP3 formátumú fájlokat a flash drive-ra vagy memóriakártyára -  CD01, CD02, CD03, CD04, CD05, CD06 könyvtárakba . A fájlok másolásakor ügyeljünk arra, hogy rádiónk maximum 99 számot tud könyvtáranként kezelni.
A rádió típusától függően, ha az több mint 6 CD-t támogat az eredeti CD váltója, akkor ennek megfelelően akár több könyvtárat is létrehozhatunk.

Zenék lejátszása:


Nyomjuk meg rádiónkon a CD, vagy a kormányunkon a MODE gombot, az MP3 lejátszó indításához. A rádió kijelzőjén az „EX1:1” vagy a „CD1:00” szöveg fog megjelenni abban az esetben ha az USB eszköz megfelelően csatlakoztatva van. Abban az esetben ha nincs semmi csatlakoztatva, vagy nem megfelelő eszköz került az USB porta , akkor a rádió EX:8:88 vagy CD06:88 üzenetet fogja mutatni. Ha a flash drive-on nem megfelelő struktúrában vannak a zenefájlok vagy nincs rajta adat a „NO DISC” felirat fog megjelenni, vagy nem fog elkezdődeni a lejátszás!

Fontos, hogy a zeneszámok elnevezésekor kerülje az ékezetes betűket és a nagyon hosszú fileneveket!


A gyári rádiója a bemásolt CD01, CD02, stb mappákat CD01, CD02 CD-ként fogja felismerni. A mappák/CD-k között a DISC+/- gombokkal lehet lépkedni. A számok között a kormányon a +/- gombokkal a rádión a SEEK gombokkal tudunk navigálni.A számláló a rádión mutatni fogja az aktuális számból eltelt időt. A RANDOM gomb megnyomásakor az adapter véletlenszerűen fogja lejátszani a felmásolt zeneszámokat. Ha a véletlenszerű lejátszás közben a következő számra ugrunk valamelyik gomb megnyomásával, vagy kétszer megnyomjuk a RANDOM
gombot úgy automatikusan töröljük a véletlen lejátszási módot.

Az egyéni USB bemeneten keresztül lehetőség van a Bluetooth adapter csatlakoztatására is, amely a telefonos kihangosítást teszi lehetővé a gépkocsijában.

Külső audió eszköz csatlakoztatása:

Ha az egyéni USB aljzatba külső audió eszközt csatlakoztatunk, úgy az USB flash drive-unkról az MP3 lejátszás leáll és a rádió a vonali bemenetet fogja használni.A készülék ára:26000ft


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!